2022-05-05 49 瀏覽
原本預訂去ge coffee 7點關門,臨時係附近穩ge另外一間coffee,裝修簡約有設計感,門口有網紅影相位抹茶latte,抹茶味極濃,有明顯回甘,好似我呢d抹茶控會因為呢杯野再來幫襯焙茶燕麥朱古力,每樣味道都飲得出但係又晤會好搶,整體balance,呢個組合幾夾,but都係抹茶latte更好飲牛肝菌貓耳朵粉,個醬汁好濃好好味,成個餐分量都夠,晤錯慢煮西班牙黑毛豬,有驚喜,豬肉好鬆軟,肉味好夠,醃肉感覺上有用水果去醃,味道聞落去好香食落去有少少甜,同時突出翻肉味,推薦之選見網上好多人推薦,但係實際感覺一般,雪糕表面係爆炸糖,雪糕好軟,但係味道晤夠濃,不過配爆炸糖口感特別.前面個薄脆拿破崙係夠鬆脆ge,不過整體感覺好niu,好heavy,但係無咩滿足感整體感覺高質,下次會嘗試其他甜品,情侶休閒coffee之選

牛肝菌貓耳朵粉,個醬汁好濃好好味,成個餐分量都夠,晤錯

整體感覺高質,下次會嘗試其他甜品,情侶休閒coffee之選

2022-05-03