親愛的係東京返左香港 , 所以呢日就接佢收工 , 同佢食晚飯 本身好鍾意食日本餐既我地今次唔知食咩好 , 因為佢係日本食到驚所以真係好頭痛 , 又唔想食咁貴 , 又想食得特別D wor `就六點啦 , 佢收工啦 , 仲未search 到一間岩心水 . . . 突然間對Fiat Caffè呢個字好感興趣 , 於是click入去睇大家既 comment la發現都唔錯wor , 同埋係食意大利菜 , 所以就決定搭叮叮過去la !!!去到門口 , 仲以為去左車行 , 原來係一間主題餐廳 , 入面泊左幾部房車 , 好特別呀 !重點係唔洗排隊 , 因為睇返之前D post話要排隊ga 服務員好好service ar , 反應好快 , 所以我地都好快決定order D咩食 lu無花果拼乳清芝士伴白松露菌蜜糖新鮮既無花果 , 清清甜甜 , 加上乳清芝士味道唔係重量級 , 再配合白松露菌蜜糖 , 三種唔同層次既味道突然之間好夾 !帕爾馬什錦凍肉拼盤Prama Ham同埋Salami , 如果你好鍾意食Ham , 咁我唔多作介紹 , 因為我地清哂成碟 !Main of the day我唔記得你叫咩名 ,

重點係唔洗排隊 , 因為睇返之前D post話要排隊ga

無花果拼乳清芝士伴白松露菌蜜糖
帕爾馬什錦凍肉拼盤
Main of the day
我唔記得你叫咩名 , 但係好香牛肉味 , 個汁亦都煮得唔錯 , 我沖飲左幾啖 xox
overall 黎講 , 雖然坐得唔好舒服 , 但係咁既錢價食都呢個質素既意大利菜 , 真係好驚喜 ! 所以臨急抱佛腳都唔係負面野呢既 !
最起碼親愛的開心
2012-06-06