E間餐廳以腐皮壽司打出名堂,有同事試過話好食,又有人話食一次就夠,今日終於輪到我試啦😆腐皮御膳+三文魚刺身定食(三片) $178Set A: 蟹膏三文魚子/明太子三文魚/炙燒甜蝦/和風汁帶子/芝士蟹子厚燒玉子Set B: 蟹膏三文魚子/炙燒北寄貝沙律/柚子左口魚/蔥吞拿魚拖羅蓉/明太子厚燒玉子賣相係岩打卡,刺身都新鮮,但係配埋腐皮嘅甜味一齊食,個人喜好麻麻😂最好食係有炙燒過嘅壽司,額外有陣油香味。份量對唔大食嘅女仔係ok嘅,男士就會唔太夠,壽司飯質感一般網烤牛扒拼唐揚炸雞定食 $178意外地幾好食喎😆牛扒煎得啱啱好,唔會過熟,中間仲見到粉紅色,牛肉味都唔錯,炸雞都仲脆,食埋日本米好正❤️一人前鰻魚蛋包飯 $138E個係全場最抵食嘅lunch set ,一人前但一啲都唔迷你,鰻魚質素亦都唔馬虎,下面仲鋪著炒滑蛋,啲飯多到同事食唔晒😂總結:個人覺得最唔抵係腐皮壽司,因為價錢貴份量少而味道一般,反而熟食有驚喜!我會想為左個熟食再嚟😂或者對佢冇腐皮嘅壽司刺身丼有興趣,下次有機會再同大家介紹~評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就fo

腐皮御膳+三文魚刺身定食(三片) $178

網烤牛扒拼唐揚炸雞定食 $178

一人前鰻魚蛋包飯 $138

評分(5⭐️為最高):
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️

如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~