2015-08-16 1030 瀏覽
呢間野係我心頭好之一❤️頭幾次食都好相當唔錯,帶朋友去食都驚艷過但!無可否認,我覺得愈來愈差😭😭但整體上,我都係會推薦比大家食,因為雖然退步左但都依然值得一食一試😊介紹下我最愛食的自家製的千層麵先~~賣相睇落細細份咁,好似唔多咁,但其實份量係相當足夠😆味幸福又滿足,但...真係好膩好濟😬哈,2個人分享會比較好~無咁帶罪惡感😈 ·迷你漢堡賣相討喜,小巧可愛,但內裹的那塊小肉扒卻不算迷你,挺厚身的!而且小肉扒肉質彈牙充實、香味四溢的那種呢😍我本人超鐘意!先不論平日午餐和下午餐時段相當抵食👏而作為一份下午茶嚟講,真心相當大份!👍👍女孩子的話,食完呢個下午茶應該晚餐都不用食了啦哈哈😆😆薯仔是厚身派,要快啲趁熱食否則好快淋身唔香脆,而薯條醬就我好鐘意既,酸酸甜甜帶點芝士味配薯條一流!☺️好味又抵食,即使食完好肥,我也願意❤️ 環境是大家多數都很喜歡那種,我覺得係好岩三五知已去食去傾計既好地方好餐廳