2012-03-05 123 瀏覽
今天諗住求其去登打士廣場的其中一間Cafe點知好多間都冇位,最後終於撞中了皆屋咖啡室是有位的入到去一坐低發現張枱就搖下搖,就諗住問個waitress:唔該可唔可以比d野我墊一墊等張枱唔好咁搖跟著個waitress就粒聲唔出(黑臉) 好似我做錯事情咁, 過左10分鐘佢比左d紙皮, 最後我張d紙皮墊落張枱先改善左小小,但我冇諗過去Cafe喝杯野要自已墊枱腳 仲要受氣!, ps:張枱係搖到 如果唔小心大力按落張枱道 可能會成杯野飲倒落部電腦度.我差d中招食物方面我叫左個咖啡沙冰,味道好似自已用三合一咖啡溝d水加D冰咁客氣D泥講算係中下啦,可能咖啡同沙冰d個組合 好難會好喝啦.. 坐坐下個waitress就比左張單我咩都唔講低,就走左 半個鐘後... 個waitress走過黎態度麻麻咁話:下!仲未得呀! (意思係要我比錢咁)跟著我就比左錢佢埋單, 我心諗 大佬呀 你粒聲唔出放低張單,我點知你想點呀! 我真係唔知你想我幾時比錢囉!然後我就埋單走左,心情真係麻麻地,而加諗反起都有小小唔開心個個女waitress ge服務態度真係好差!!PS:如果驚煙味ge朋友要留意下了, 我坐ge途中
今天諗住求其去登打士廣場的其中一間Cafe

點知好多間都冇位,最後終於撞中了皆屋咖啡室是有位的

食物方面

可能咖啡同沙冰d個組合 好難會好喝啦..

然後我就埋單走左,心情真係麻麻地,而加諗反起都有小小唔開心

個個女waitress ge服務態度真係好差!!

PS:如果驚煙味ge朋友要留意下了, 我坐ge途中 有個客人食左6-7枝煙 都冇waitress理的.

2012-03-05