2021-08-08 1476 瀏覽
1️⃣🔥炙芝士辣肉醬熱狗🌭️ ($48單價)-肉醬好鬼濃&惹味,辣又唔覺,會有少少偏咸。肉碎再加上咁多~微焦香芝士、黃芥末、洋蔥,無論係口感定味道都好豐富,食完真係對啲得茄汁芥末既熱狗冇興趣🤣。條荷蘭腸勁粗身!咬落口感會偏實凈,腍番小小既話會fit啲,味道係普通雞肉腸味。麵包鬆軟有牛油味似平時食個啲餐包,包控覺得如果有啲彈性會更正。✨個人食完呢款最有飽足感+滿足感😹2️⃣ 德國酸菜熱狗🌭️( $45單價)-紐倫堡腸係幼身款,肉香較重帶香草味,會比荷蘭腸juicy 啲。呢個德國酸菜好食!岩我口味,酸酸咸咸唔係偏甜個種,配上茄汁,煙肉份量就少左啲。怕太rich既人揀呢款岩哂。3️⃣ 澳洲風情熱狗 🌭️($59 套餐價)-呢款好似最受歡迎。大量甜甜地嘅千島醬,食落好似冇平時個啲千島醬咁膩👀。仲有芝士、大塊菠蘿、煙肉,腸都係紐倫堡腸款。(🙋🏽‍♀️平時食pizza都盡量唔想見到菠蘿既人🤣)👁‍🗨跟餐可有2款小食:🍟薯條 (配茄汁&千島醬)-今次係普通茶記個款嘅曲紋薯條,好在外賣都依然好脆。
1️⃣🔥炙芝士辣肉醬熱狗🌭️ ($48單價)
✨個人食完呢款最有飽足感+滿足感😹

2️⃣ 德國酸菜熱狗🌭️( $45單價)

3️⃣ 澳洲風情熱狗 🌭️($59 套餐價)

👁‍🗨跟餐可有2款小食:
🍟薯條 (配茄汁&千島醬)
-今次係普通茶記個款嘅曲紋薯條,好在外賣都依然好脆。