2020-06-19 41 瀏覽
棋哥既燒味其實同出面既燒味好唔同, 主要我覺得係佢D肉質係偏肥小小, 食落口感就會軟小小,同埋美肥D, 中意半肥瘦, OR 偏肥肉既人就會好中意呢間.廚房係半開放, 比人感覺會乾淨D叉燒比想像中要軟, 一D都唔硬, 我估主要原因係選肉個邊係偏肥, 食落好軟口小小彈牙, 帶有小小入口即溶既感覺.本身叉燒都甜甜地,不需要格外調味, 但我中意自己落火炒炒再食, 味道會更好味, 同埋熱辣辣會好食D!燒腩仔,  都係偏肥肉質, 食落有小小入口即溶既感覺, 但就會比較易濟, 夾返飯食, 中和返個油感其實就會好好食!桂香切雞, 味道淡淡既香味, 肉質比較鮮同滑, 唔老. 小甜,主要係肉質滑會好食, 新鮮既雞係會見到肉質比較香色同順滑.店員耐心, 同埋有禮貌 呢到係最值得尊敬.

廚房係半開放, 比人感覺會乾淨D

其實就會好好食!
主要係肉質滑會好食, 新鮮既雞係會見到肉質比較香色同順滑.

店員耐心, 同埋有禮貌 呢到係最值得尊敬.
2020-06-19