之前網上又有介紹港九新界食pancake嘅新地方哦!☺️☺️ 我見到有個珍珠奶茶pancake好似幾吸引喎😝😝就搵咗男朋友黎陪我食啦👫不過我地夜晚嚟呢 都等左好耐位喎 可能係我太肚餓啦🙈🙈所以我覺得等得更加耐🙈🙉🙉我哋叫咗一個套餐 有肉燥烏冬配個鹽酥雞 飲咗杯珍珠奶茶 仲加多個珍珠奶茶pancake添🤣🤣🤣 (好似叫得多左少少🤣咁我嗰時肚餓呀嘛🙈🙈)真係唔係講笑🤦‍♀️🤦‍♀️嗰個肉燥烏冬勁難食🤦‍♀️又油又冇味 個烏冬仲勁林啤啤。。。大家千祈唔好叫。。。反而個鹽酥雞就OK 炸得都幾好 雞肉都算嫩💁‍♀️ 珍珠奶茶都OK嘅 如果大家唔係話好近天仁茗茶嘅話 咁我覺得呢度嘅珍珠奶茶都係一個唔錯嘅選擇💁‍♂️ 💁‍♂️最後珍珠奶茶pancake啦🙆‍♀️🤣🤣 男朋友食咗一兩啖就話唔鍾意食呀🤣🤣🤣笑死我啦🤣佢話好奇怪喎 又冇乜特別 咪pancake上面擺咗啲珍珠囉💁‍♂️🤣 吓🙉咁樣仲唔特別咩🤣🤣 佢個pancake都做得幾好嘅 同埋啲珍珠都好有咬口 不過佢份量真係超多囉 有4塊pancake🙈🙈 加埋珍珠個飽肚感真係唔講得少🤣🤣食完我濟左成晚呀🤣比男朋友笑左成晚🤣🤷‍♀️

雞翼
珍珠奶茶

15 分鐘 (堂食)
$100 (宵夜)
珍珠奶茶
雞翼