聽說Nuttea 是全世界最好飲的堅果茶,飲品主要係用五種堅果去製成,很健康的,所以一直都想試,前排俾我發現原來旺角都有,實在太好了,我同朋友二話不說去試呀!伯爵朱古力堅果奶蓋茶我係非常非常鐘意朱古力的,見到伯爵朱古力堅果奶蓋茶完全唔使諗就點呢杯。奶蓋有三份之一杯咁多,有驚喜!奶蓋朱古力味好濃,而且非常鹹香,亦帶有堅果味,忍唔住一啖接一啖,再配上伯爵茶,可以中和返奶蓋甜味,完美配合!繽紛火龍果奶蓋茶朋友就點了繽紛火龍果奶蓋茶,厚厚的奶蓋上有火龍果肉,增加口感,呢杯奶蓋的堅果味更加突出,飲品係用火龍果和西瓜去調製的綠茶,甘香得來又夠fresh。兩杯飲品都非常有驚喜,Nuttea 除左好味之外,仲非常用心,會提供一個鏟仔俾客人享用美味的奶蓋,仲有喝堅果奶蓋教學。用心經營的小店值得繼續幫襯呀!!!

伯爵朱古力堅果奶蓋茶

繽紛火龍果奶蓋茶