2023-09-07 20 瀏覽
好多值得推介既餐廳都隱世左係工廠大廈,今次呢間夾到時間就星期三去,因為8點開始有Live band🎶當晚都Full晒。⭐️2人套餐 $488♥是日餐湯 蘑菇湯餐湯Creamy唔會稀冧冧,濃濃磨菇味,加上細細既蘑菇粒令口感豐富。♥蟹肉煙三文魚沙律配油醋汁一梳梳既蟹肉,蟹味幾濃,份量都幾多;沙律菜新鮮,油醋汁唔酸,怕酸既朋友仔都唔驚(因為🐻係酸怪,平時要落好多醋汁先會夠🤭)♥炸物拼盤炸茶樹菇、餃子、單骨雞翼炸物熱辣辣,食落香脆,茶樹菇食菇juicy。♥ 紐西蘭肉眼扒肉眼扒幾大塊,5成熟,肉質軟腍,配菜有薯蓉、菇、翠肉瓜、紅椒。♥大蝦牛肝菌干蕃茄意粉有5隻大蝦,蝦肉爽口,仲蕃茄干、豆苗同牛肝菌,醬汁香濃好掛汁。♥甜品 啫喱♥咖啡/茶💬店員好親切,有種去朋友屋企食飯既感覺💬Live band係930樂隊,佢地對音樂好有熱誠,break time仲會同我地傾計

⭐️2人套餐 $488

♥是日餐湯 蘑菇湯

♥蟹肉煙三文魚沙律配油醋汁

♥炸物拼盤
炸茶樹菇、餃子、單骨雞翼
炸物熱辣辣,食落香脆,茶樹菇食菇juicy。

♥ 紐西蘭肉眼扒

♥大蝦牛肝菌干蕃茄意粉

甜品 啫喱

♥咖啡/茶

💬店員好親切,有種去朋友屋企食飯既感覺