星期六早上呢間cafe諗住chill下, 一入去就有位, 我就坐正open kitchen隔離張高枱, 望住職員整野食10點幾唔算多人, 職員有6, 7個, 仲多過店內嘅客, 成班人係廚房傾計, 6, 7個人一齊傾, 可以想像到有幾嘈, 黎都cafe都係想飲下咖啡, 唔係想聽職員係度傾計..Order左2杯咖啡, 芝士火腿牛角包同個批我坐到正係個廚房隔離, 見到佢地點整野食, 個女職員拎住個牛角包, 切開一半, 跟住單手拎住個包向另一個男職員fing下fing下, 又係到笑笑口..唔知玩乜..😠我就見住我個食物係比個職員係度玩咁, 之後整好後就比個男職員放入焗爐焗熱, 個男職員就用隻手拎個包入焗爐, 另外個批都係.. 我都唔明點解有個夾唔用, 要用手拎... 個客坐係隔離都冇乜衛生意識..想像唔到冇人睇到果陣會點..食物質素其實唔差, 但我覺得職員對食物冇基本尊重.. 😠
Order左2杯咖啡, 芝士火腿牛角包同個批
個客坐係隔離都冇乜衛生意識..想像唔到冇人睇到果陣會點..
食物質素其實唔差, 但我覺得職員對食物冇基本尊重.. 😠