2015-06-25 481 瀏覽
十一點二到達門口,發現仲有早餐,就詢問職員係咪仲可以點,職員就叫我哋快入座快揀。(注:早餐供應至十一點三)還好選擇不多好快揀到,落單無幾耐,嘢食都未上齊,職員就叫我哋埋單,因為早餐截數喎!(當然語氣係唔好嘅)無諗過熱唂咕要加 $5,唔係太多地方有得飲,算!黑松露炒蛋,好鞋又唔香。(試過一次對面華星嘅黑松露炒蛋都覺得一般,而皇后係更差!) 唔知咩菜,賣相差,唔敢食。雞扒,細到無朋友,偏咸。德國腸,還可以吧。偷聽到隔離枱點餐,職員話黑牛無雲尼拿味雪糕,轉朱古力得唔得。(嗰時先十一點幾,咁快無雪糕?唔係嘛?)接近午飯時間,人開始多,有對母女拎住長遮入嚟,職員好大聲咁話遮放出面,仲要講咗兩次。當時出面無雨,而望見母女手上嘅遮係乾嘅!總括嚟講,唔好食又貴,服務又差,大佬你哋以為自己係澳牛啲哥仔???職員永遠是對的??

無諗過熱唂咕要加 $5,唔係太多地方有得飲,算!

唔知咩菜,賣相差,唔敢食。

雞扒,細到無朋友,偏咸。

德國腸,還可以吧。

2015-06-24
$40 (早餐)