原本聽佢個名以為佢正係可以食cheese cake,但原來係一間食西餐嘅餐廳,而且好出名好多好評。約左個朋友黎食,點知超多人排隊,所以等左9個字多啲,所以如果想食嘅朋友一定要預咗排隊,所以係未肚餓嘅時候好開始排隊喇。一入到餐廳就見到有幾十種唔同口味嘅芝士蛋糕,真係好想試晒所有味,超級吸引!😋麵包外脆內軟,而且有兩種口味,左邊嗰個比較硬,仲有啲花生起面,而右邊嗰個就類似法包,兩個都暖暖地,再揸埋牛油真係一流,最吸引嘅係佢啲麵包係無限添加,真係無得頂👍🏻👍🏻👍🏻蟹餅既皮好脆,但唔會太厚覺得制。內餡滿滿既蟹肉,而且好重蟹味,配埋他他醬真係好正👍🏻呢個意粉真係好好食,首先佢有蒜味加檸汁黎做汁,令到佢個汁唔會太制之餘亦唔會太寡,仲酸酸甜甜,令人非常開胃。雞肉亦非常嫩口非常滑,令人有一食再食既感覺,之後佢有蕃茄同一啲香葉黎調味,令到成個粉個層次味雷再昇華。超值得推薦👍🏻👍🏻但佢個份量好多,所以食得唒先好叫。呢個Pizza真係乜都有,有辣肉腸,普通肉腸,蘑菇,蕃茄,黑水欖同大量芝士。但同普通Pizza冇分別亦冇乜特別,但都好食同埋好飽肚,最重要佢個批唔會太薄太厚,呢個好值得讚👍🏻佢有好多款蛋糕🍰每款
餐包
蟹餅
雞肉蒜香檸檬忌廉意大利幼麵
乜都有pizza

無敵紅絲絨芝士蛋糕
佢有好多款蛋糕🍰每款都好吸引,但呢款係最多人推薦,所以就叫左試下。紅絲絨顧名思義就係紅色,有紅色係因為天然既可可粉中含有花青素,當花青素掂到酸性物質就會呈現紅色。而蛋糕口感好似絲絨咁滑,所以就有呢個名。呢個蛋糕好重芝士味而且真係好軟滑,有少少入口即溶嘅感覺,而且有少少酸味,混合一齊個口感都幾有層次。大家不妨都可以試吓呢款蛋糕🤤但一個蛋糕一個人食真係太飽太膩,所以建議兩個人share一個😁
餐包
蟹餅