2023-06-13
咁岩同男朋友行開深水埗, 朋友介紹有間川菜幾好食. 位於黃竹街29號既川大哥,川大哥食川菜, 一定別有一番風味, 店鋪牆身採用灰灰紅紅既磚牆.菜式都好多選擇, 有火鍋有烤魚有串燒, 掃QR code 落單就可.我地叫左個微辣酸菜烤魚($318), 而魚既種類就簡左係江團魚, 條魚一黎到, 超級香, 魚超大條, 啖啖肉, 配菜勁多, 如果唔大食既朋友, 就咁叫一條烤魚已經夠飽, 魚皮烤過既位置, 口感同味道都特別好食! 絕對推介!加咗碗白飯❤️烤魚配飯真係一流🫶🏻蒜蓉燒茄子($35)基本上係燒烤必食! 香噴噴加大大份, 勁多蒜蓉加小小辣椒, 啖啖都係蒜蓉好正, 好食到停唔到口!蒜蓉娃娃菜, 又係好大份加超量蒜蓉! 下面仲有個小烤爐烤住d娃娃菜, 絕對唔需要擔心擺耐左會凍左無咁好食, 每條娃娃菜配上啖啖都係蒜蓉! 又香又好食, 非常邪惡hehe ~仲有食烤魚同燒烤必備既王老吉同可樂總結: 烤魚超好食, 配菜勁多, 份量好大, 味道9.5/10, 十分推介!
加咗碗白飯❤️烤魚配飯真係一流🫶🏻
仲有食烤魚同燒烤必備既王老吉同可樂