Japanese❤️ All You Can Eat🍣🍣🍣🥢..耐唔時都會心思思想放縱一下食下放題🥢,而殿大喜屋會係我心水之選,多選擇之餘又抵食,呢間環境夠大亦坐得舒服,黎同朋友hea 下坐下食下傾下計都係唔錯既選擇🤣。 成人放題由 $298 - $348 價錢依舊吸引💫!刺身當然要必食拖羅Toro,以任食放題黎講性價比高❤️,其他既北海道帶子、赤貝、象拔蚌、海赤蝦、甜蝦、北寄貝、泰式虎蝦,都要吃。特色壽司方面:鮑魚蟹膏雪昆布山壽司、三文魚腩壽司、海膽大蝦壽司、魚子醬伴紋甲魷魚壽司、柚子胡椒和牛燒壽司都比較特別,一般較粉有。仲有我最愛既醬油汁燒左口魚邊壽司、鹽燒三文魚腩壽司,炙燒壽司最深得我心。中式熟食方面:蒜蓉粉絲蒸扇貝🐚、避風塘炒蟹🦀、花雕醉鮑魚、一品花膠盛、黑椒蜜汁一口牛🐮、蒜蓉珊瑚蚌炒西蘭花、蒜香味噌煎虎蝦🦐、西京燒比目魚🐟、蒲燒鰻魚、黃金焗廣島蠔,仲有和牛薄燒(一件) 都係任食😍,超級豐富 和牛海鮮任你選擇喔!另外炸物方面:芝麻雞翼、芝士年糕🍘、黃金焗廣島蠔、芝麻雞翼、紫心香芋丸💜、榴槤炸彈、一口甜蕃薯🍠,香口小食唔少得👅。其中最愛吃榴槤炸彈💛,熟透既榴槤香外層有煙韌香脆既糯米

特色壽司方面:

中式熟食方面:

另外炸物方面:
芝麻雞翼、芝士年糕🍘、黃金焗廣島蠔、芝麻雞翼、紫心香芋丸💜、榴槤炸彈、一口甜蕃薯🍠,香口小食唔少得👅。其中最愛吃榴槤炸彈💛,熟透既榴槤香外層有煙韌香脆既糯米包住,好滋味!

當然唔少得甜品💕 清潤中左糖水 or 吱吱雪糕都有😋!
×××[殿 大喜屋 TONO DAIKIYA]×××