2021-06-24 2480 瀏覽
大家唔好以為難book就唔book, 我第一次book就book到, 本來諗住一定無位, 好好彩 😍估唔到weekday嚟都有燒蠔同燒蝦食 😃 燒蠔 ~ 燒得好靚, 剛剛好唔會乾咗, 算肥美大舊肉, 唔錯呀! 廚師不停refill,完全食到夠滿足呀!燒蝦 ~ 💛今晚嘅重點💛 都係不停refill燒得時間剛剛好, 夠熟唔會過火, 又多蝦膏, 隻隻都好新鮮 😁 真係好好味呀! 我數唔到自己食咗幾多十隻呀! 😂😂😂刺生 ~ 唔係餐廳重點, 有得食唔差就算喇!醬油蝦 ~ 有驚喜, 用平時食開嘅有頭甜蝦整, 都幾好食, 食咗幾轉 😁醬油鮑魚 ~ 老公好鍾意, 我就怕胃痛唔敢食太多, 都好味!花甲有啲細隻, 大蜆同沙白都大隻, 幾肥美新鮮, 聖子細隻, 無咩味! 我揀咗Miso 湯底, 都幾重味, 所以可能食唔到啲蜆類嘅鮮味! 湯底清啲可能好啲!新鮮蝦 ~ 任夾食得晒先好夾, 真係好多鮮蝦比我夾 😀 雖然都有啲死嘅, 咁咪揀啲生猛嘅食囉! 結論 ~ 超抵食啦! 啲燒蠔燒蝦生猛蝦都已經抵晒! 仲有甜品根本食唔落,打邊爐嘢完全無食過 😂 仲有啲D, M嘅大品牌雪糕😀有個好後生妹妹(侍應) 有禮貌,
估唔到weekday嚟都有燒蠔同燒蝦食 😃
燒蠔 ~
燒蝦 ~ 💛今晚嘅重點💛 都係不停refill
刺生 ~
唔係餐廳重點, 有得食唔差就算喇!
新鮮蝦 ~ 任夾

有個好後生妹妹(侍應) 有禮貌, 有笑容, 又主動, 抵讚呀! 一定會再嚟呀! 🎉🎉🎉
任食燒蝦燒蠔
多膏燒蝦肥美燒蠔
任揀大頭蝦
大蜆, 花甲, 沙白, 聖子
肥美青口
不要求刺生
醬油蝦, 鮑魚
椒鹽蝦, 燒蝦, 醬油蝦
最平牛
miso湯底