餐廳: 天際咖啡室
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2009-06-30 47 瀏覽
上星期六一家人為左同爸爸慶祝生日, 揀左係機場開左無耐既SkyCity Marriott食dinner buffet去到都只係六點幾左右, 初時見無咩人, 得幾枱客, 有少少擔心. 後來到左七點左右, 就開始多人. 我同阿妹先巡左一個round, 睇下每個部份既食物到底邊個section比較吸引. 暫時睇各方面都ok, 但係甜品就比較失色. 海鮮部份, 只係得冷盤. 有蠔, 蟹腳,花甲, 蝦等等...熱葷方面有麻辣雞丁, 魚柳, 一般既燒味, 自選粉麵等等. 食完一輪, 最後係甜品方面真係掃興, 得一款cheese cake比較入得口, 其他果d都係難食既. 最好味既都係雪糕啦不過我估佢係牛奶公司果d, 而唔似得其他high class少少既酒店, 人地可以提供haggen-daz或者movenpick果d啦...呢方面真係要檢討一下. 不過因為爸爸係機場員工, 所以有七五折優惠.整體上都叫合理既, 不過就應該無下次架啦. 因為位置唔多就腳, 同埋我本人認為呢種質素既自助餐, 試一次就足夠了.

凍盤部份
自選麵食