2017-01-26 176 瀏覽
開會開咁鬼夜緊係搵間就腳嘅好野食下野醫肚喇,係附近搵左下,最終決定都係去呢間最近嘅餐廳,地方雖然唔算太大,但員工就夠晒勤快,落單後肯定好快有得食,唔會有咩問題 一入到舖頭,見到食物嘅種類都算多,所有野食真係超級香噴噴架。 之後我就即刻係櫃面自行配搭自己嘅車仔麵,我就簡左油麵、牛腩、魷魚,鹵蛋呢啲都係我食車仔麵比較鐘意嘅配搭,因為咁樣最飽肚。 豬紅,唔會太鬆散,可以一下夾得起,而且味道都算入味,唔會太淡。 鹵蛋,呢個係精華所在,因為佢吸收左湯汁嘅精華,夾起身果下,非常輕鬆,味道又唔會太咸魷魚,魷魚係餐廳嘅賣點,雖然唔算太大條,但夠晒口感,而且餐廳整到味道又唔會太咸架。。 牛腩,入口好香濃夠晒口感,而且仲唔算太肥,而且味道因為湯汁所以都幾惹味架呢度近公司,對我黎都算就腳,有機會再試下其他先得
呢度近公司,對我黎都算就腳,有機會再試下其他先得