見到餐牌有勁多選擇而且都十分清晰揀咗都幾多野食📃特盛海洋大阪燒、醬燒日式炒飯豚平燒、香脆鐵板餃子------------------------------1.特盛海鮮大阪燒 $88呢間餐廳有自己燒或者交畀廚房燒當然嚟到就緊係試下自己燒啦職員仲會畀埋個計時器⏳拎嚟計住整大阪燒嘅時間海鮮份量我覺得可以👌大阪燒自己整質素真係因人而已不過調味料都有好多🍴紫菜粉、鰹魚乾、大阪醬呢啲都係大阪燒應有嘅配料嚟都係唔錯,必點之選👍------------------------------2.醬燒日式炒麵 $68醬汁唔油膩 麵身食落唔會好乾身配料亦都足料and好食👀味道方面就比較平庸普通炒烏冬嘅感覺🤔------------------------------3.芝味豚平燒 $50呢個比較特別係用蔥花蛋包住啲豬肉🐖再加啲醬汁係上面重點係入口好軟好淋啲蛋🥚嫩滑嘅感覺加上豬肉 口感相當好 超級好食👏而且加咗蔥花嘅蛋提升整個味道值得推介!👌------------------------------4.香脆鐵板餃子 $50餃子嘅外形相當特別扁身、八方形樣都係第一次見到不過食落仲有少少麵粉💨餡唔多得一舊仔因為

見到餐牌有勁多選擇
而且都十分清晰
揀咗都幾多野食📃
特盛海洋大阪燒、醬燒日式炒飯
豚平燒、香脆鐵板餃子
特盛海洋大阪燒

拎嚟計住整大阪燒嘅時間
海鮮份量我覺得可以👌
大阪燒自己整質素真係因人而已
不過調味料都有好多🍴
紫菜粉、鰹魚乾、大阪醬
呢啲都係大阪燒應有嘅配料嚟
都係唔錯,必點之選👍
醬燒日式炒麵

值得推介!👌
香脆鐵板餃子

4.香脆鐵板餃子 $50
餃子嘅外形相當特別
扁身、八方形樣都係第一次見到
不過食落仲有少少麵粉💨
餡唔多得一舊仔