2015-02-16 2231 瀏覽
第三年同男朋友過的情人節 由於前一日有事要做 所以今年改左後一日慶祝食飯 本身今晚食8pm 但無奈天氣差 原定的船期延遲左 搞到8點半先到達 一入門口 都未話姓咩幾位 已經有人認得我男朋友咁帶左我地入去窗位 我好好奇點解好似識得佢咁既 原來男朋友好sweet呀 一早自己同餐廳負責人安排 改完又改 佢話原先的情人節餐已經完左 所以可以自訂咖service仲好好 個個waiter & waitress都好有笑容 好有禮貌 好關心我地對每道餸的感覺 都希望我地可以enjoy個dinner 呢餐真係又感動又驚喜 教我如何不愛你 悉心安排的dinner 每道菜都係你選擇的我喜歡的 還有我最愛的白酒 望住街景 街道上車來車往 唯獨我倆靜靜的在餐廳欣賞夜景 有悅耳的音樂圍繞著 真係好幸福❤

呢餐真係又感動又驚喜
Caesar salad with Parma Ham