2008-06-13 28 瀏覽
今天同honey行完街shopping都一袋二袋~ 去到exp見到有條龍以為要等好耐, 黠知5分鐘左右咋~ 有溜冰場係隔離, 有溜冰場音樂做背景music tim~ haha一黎個manager就幫我地落單, 好好禮貌!!我地叫左個海鮮卷~ 芥辣西冷牛扒pizza同鴨胸蟹肉炒飯海鮮卷$42好抵, 食法好新鮮, honey話係日本mix越南~ 有d生菜包住濛粉, 有少少沙律醬味~ 上面仲有5隻唔同既海鮮~ 好味!個飯都好食~ d鴨胸比想像中厚好多, 同埋成碟飯都算好大碟~ 蟹肉都唔少, 唔呃人wor! 只係$58~!個pizza都係一個大surprise, 冇諗過真係西冷牛扒!! 仲要係$66!pizza好脆熱烘烘的~ d牛肉係好夠味同好"lum"架~ honey請我食既呢一餐係堅好味的~ 難怪open rice都好多人讚好~
今天同honey行完街shopping都一袋二袋~
一黎個manager就幫我地落單, 好好禮貌!!
我地叫左個海鮮卷~ 芥辣西冷牛扒pizza同鴨胸蟹肉炒飯
pizza好脆熱烘烘的~ d牛肉係好夠味同好"lum"架~