2023-06-27
同妹妹西環happy hour,🍺🍻飲啤酒食pizza🍕,chill😎餐廳環境幾有美式feel,吸引好多外國人來飲返杯。😁今晚我地選擇set menu2人餐,抵食,每人只是238元,勁飽。餐廳供應tap beer🍺,bartender會從水龍頭直接斟出黎,有本地young master ,亦有外國品牌,選擇勁豐富😍🍺LOVE Brewlander 6.0%呢杯口味清新,氣味芳香。🍺White wine barrel aged 7.8%入口順滑,味道香甜。🌠招牌肉丸2球肉丸好大個,配番茄醬🍅🍗 威士忌燒烤炸雞翼燒烤醬好惹味,雞翼入味。🥗腐乳汁凱撒沙律腐乳汁幾特別,食啲菜健康啲。佢地嘅handmade Sourdough pizza一定要試,口味選擇多,🍕 餅底煙煙靭靭😎😋煙肉芝士漢堡薄餅toppings勁豐富,超好食。餐廳仲有飲品freeflow 優惠,2個鐘任飲$300/head (另收加一服務費),包括:5種啤酒、House Red & White Wine、罐裝Higherthan, Highball、梳打、檸檬水、果汁。😍
餐廳環境幾有美式feel,吸引好多外國人來飲返杯。😁
🍺LOVE Brewlander 6.0%
呢杯口味清新,氣味芳香。
🍺White wine barrel aged 7.8%
入口順滑,味道香甜。
🌠招牌肉丸
2球肉丸好大個,配番茄醬🍅
🍗 威士忌燒烤炸雞翼
燒烤醬好惹味,雞翼入味。
🥗腐乳汁凱撒沙律
腐乳汁幾特別,食啲菜健康啲。
煙肉芝士漢堡薄餅toppings勁豐富,超好食。