2018-10-15 300 瀏覽
泰紀雞,相信一眾食家朋友都唔會陌生,不過仍然相比未認識佢既後生仔女留意下,多啲人支持,因為我唔想呢啲咁多食既野有一日會因為鋪租而生存唔到。講真,海南雞飯之中,佢都算表表者,仲喺旺角立足左超過20年,今日再食,真係同標題一樣,美味仍舊。價錢公道,平,靚,正。佢地既雞,真係好滑,肉唔鞋,同個汁配合得天衣無縫,老細好好,唔夠汁叫佢比多個都無炸型,飯都好好食,雞油香,唔會咸~泰式炒金邊粉仲有呢味,我去親都會叫,我個人特別喜歡食金邊粉,去食泰國野既地方都會食,佢炒得好濕,啱我口味,配料唔孤寒, 酸酸辣辣,好醒胃👍環境呢,就麻麻架喇,因為都咁多年,不過佢都好努力擴張,之前見佢灣仔有分店,不過無幾耐就結業,無論點我都會繼續支持,希望佢亦保持水準👍

價錢公道,平,靚,正。

泰式炒金邊粉

2018-09-18