2008-02-16 27 瀏覽
超鍾意三記既打冷!真係非常好食!:)我同屋企人都好鍾意架!其實我地來來去去都係叫果幾味:‧墨魚餅 (其實係炸左既墨魚波,讚讚讚!)‧蒜蓉炒通菜 (好夠鑊氣,無得頂!)‧BB鴿 (抵食!)‧沙嗲金菇肥牛煲 (d汁撈飯好好味)‧蠔餅 (我本身唔識蠔,但我屋企人就好鍾意)不過就唔好expect有d咩服務,尤其係o係d special既節日(如父/母親節呀之類),由於超多人等位,有時要等好耐,真係full得好緊要架,連條街唔suppose係佢地做生意既地方都開埋檯!哈哈!非常熱鬧!但如果想開開心心食餐飯,我同屋企人依家都唔會揀節日去喇,因為佢地員工唔係話好多,到超多人既時候,好難serve得好,有時只係想落個order都要等好耐先叫到人黎,同埋又要等好耐先上到菜,會食到有d「炆憎」。嘿嘿…所以我建議果d未試過又想黎試下既人最好揀d平日,你會發現好好多架(尤其服務)!:)
超鍾意三記既打冷!真係非常好食!:)我同屋企人都好鍾意架!

其實我地來來去去都係叫果幾味:
‧墨魚餅 (其實係炸左既墨魚波,讚讚讚!)
‧蒜蓉炒通菜 (好夠鑊氣,無得頂!)
‧BB鴿 (抵食!)
‧沙嗲金菇肥牛煲 (d汁撈飯好好味)
‧蠔餅 (我本身唔識蠔,但我屋企人就好鍾意)