餐廳: 慢理牆城
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
同重要嘅人慶祝生日,一定要預先訂好餐廳,朋友話過有間唔錯嘅餐廳,即刻決定上網訂座openrice訂座可以order 正價餐牌食物75折!!當日到達餐廳後,餐廳職員讓我們自行揀想坐的位置揀了靠窗光線充足位置,餐牌上飯及麵類都以顏色分類,紅,橙,粉紅,綠......十分有創意。🥰最後從餐牌上揀左兩杯飲品,一份拼盤,一碟黃色的‘’南瓜帶子意大利飯‘’,加一個甜品。飲品‘’Match Latte‘’味道唔錯,而且細心地以拉花作裝飾,另一杯‘’薄荷朱古力‘’味道亦不會太甜,加上有拉花,視覺上更加加了分。拼盤上有兩款炸芝士,德國腸,雞翼,炸蕃薯條及炸薯條,本人非常喜歡炸蕃薯條,甜甜又香脆,十分美味。意大利飯味道亦很美味,顏色吸引,最後不得不提既甜品,揀咗 ‘’西西里的檸檬向日葵‘’,在檸檬味雪糕波旁畫了朱古力花瓣,整體感覺又成功加分味道不太甜,感覺冇咁邪惡店內職員態度有禮又親切,令人用餐過程很舒服並且在付款時為我們使用了openrice訂座優惠,有75折呢!最後付上食物的相片。
同重要嘅人慶祝生日,
一定要預先訂好餐廳,
朋友話過有間唔錯嘅餐廳,
即刻決定上網訂座

openrice訂座可以order 正價餐牌食物75折!!

當日到達餐廳後,
餐廳職員讓我們自行揀想坐的位置

揀了靠窗光線充足位置,
餐牌上飯及麵類都以顏色分類,
紅,橙,粉紅,綠......十分有創意。🥰
最後從餐牌上揀左兩杯飲品,
一份拼盤,一碟黃色的‘’南瓜帶子意大利飯‘’,
加一個甜品

飲品‘’Match Latte‘’味道唔錯,
而且細心地以拉花作裝飾,
另一杯‘’薄荷朱古力‘’味道亦不會太甜,
加上有拉花,視覺上更加加了分。

拼盤上有兩款炸芝士,德國腸,雞翼,
炸蕃薯條及炸薯條,本人非常喜歡炸蕃薯條,
甜甜又香脆,十分美味。

意大利飯味道亦很美味,顏色吸引,
最後不得不提既甜品
揀咗 ‘’西西里的檸檬向日葵‘’,
在檸檬味雪糕波旁畫了朱古力花瓣,
整體感覺又成功加分

味道不太甜,感覺冇咁邪惡

店內職員態度有禮又親切,
令人用餐過程很舒服

並且在付款時為我們使用了openrice訂座優惠,
有75折呢!

最後付上食物的相片。

2023-08-31