2020-04-16
同朋友出黎行下,知道上環都好多好野食,但見到依間裝修幾好,又有好多人排隊喎,咁我地兩個梗係要試下啦!依間餐廳係用日本蛋,已經加哂分!再加上湯底又係用豬骨湯底,我地兩個都無法抗拒呀😛😛😛😛😛😛鮮忌廉豬骨湯鮑魚火腿絲通粉,配4.3牛奶炒日本滑蛋,鮮牛油多士😛😛😛😛😛湯底真係好正,我同朋友都唔覺得有味精,所以我地兩個都忍唔住不斷飲呢哈哈😛😛😛😛😛另外,我地叫左個自家製叉燒鮮忌廉豬骨湯意粉,配4.3牛奶炒日本滑蛋😛😛😛😛😛加$5改左做奶油大脆豬,哇正呀!!熱辣辣,又脆!加埋煉奶,滑蛋,食完一啖又一啖呢!仲要有兩舊脆豬,一人一舊剛剛好!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤我同朋友都覺得成餐最正係佢d飲品,好少係其他地方見到!鮮薑汁奶茶,係我第一次試,估唔到奶茶又可以咁配搭喎,下次都要再試!!!😊😊😊😊愛爾蘭咖啡,咖啡易入口,帶有小小酒香,都係值得一試❤❤❤❤