2021-08-26
泰式煎餅真係好好食,令人一試難忘,雖然等的時間多小小,但係真係值得推介的小食.行開旺角見到間店舖細細,個招牌超級光猛嘅泰式煎餅,店外已經聞到香味,為食嘅我,就試一試啦😁我是榴槤控即叫咗個榴槤煎餅,等咗大概八至十分鐘,終於見到香噴噴煎餅,包滿曬榴槤的煎餅,每一口食有啖啖榴槤嘅香味,一試難忘😋這個是我第一最愛🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰另外之後也買多一個榴槤煎餅,勁多芫茜火腿芝士煎餅,咸牛肉芝士煎餅回家吃.雖然拎到返屋企已經無感香脆,係我放入焗爐焗一焗佢,煎餅面層皮脆香口介紹一下勁多芫茜火腿芝士入面係有火腿芝士同撈埋一齊來煎,上面放滿芫茜😁這個是我第三最愛🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰介紹另一個麻辣雞絲煎餅煎餅內雞絲啖啖都有麻辣香味,加上秘製麻辣沙律汁,這個好吃到不得了😍這個是我第二最愛🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰咸牛肉芝士煎餅,香脆好味我老公唔鍾意食芫茜,所以特別要求店員,芫茜芝士火腿煎餅走芫茜,店員很好冇問題🤣介紹咗咁鹹嘅煎餅係時候介紹返冇得輸嘅~榛子朱古力醬香蕉煎餅老少咸宜大人細路都鍾意食🤣🤣🤣😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
介紹一下勁多芫茜火腿芝士
介紹另一個麻辣雞絲煎餅
咸牛肉芝士煎餅,香脆好味
介紹咗咁鹹嘅煎餅係時候介紹返冇得輸嘅~榛子朱古力醬香蕉煎餅
老少咸宜大人細路都鍾意食🤣🤣🤣