一直都好想試呢間日本壽司店,見到佢地係奧海城開咗新分店,就即刻約朋友放工過嚟食,果然好味又抵食!晚市套餐已經連埋蒸蛋、湯同沙律 ,我同朋友就各自試咗以下唔同嘅套餐:🟣香煎鵝肝配溫泉蛋丼必食推介🤩足足有三大塊鵝肝,已經值回票價,最鍾意係佢嘅溫泉蛋,連埋鵝肝一齊食,又邪惡又滋味😝🟢安格斯牛肉紙火鍋呢個紙火鍋幾特別,除咗有四大塊好好味嘅安格斯牛肉,仲有唔少配菜,牛肉非常之鮮甜,質感好軟熟,湯底甜甜地好好味!🟡12貫炙燒壽司御膳呢個壽司拼盤好啱同朋友一齊分享,我自己就最滿意海膽同帶子壽司,鮮味十足!除咗套餐抵食,佢哋嘅串燒都唔錯!我自己就最鍾意燒牛舌,夠晒爽口同彈牙,而炸雞軟骨亦都係即叫即炸,熱辣辣咁食都好好味!😋

🟣香煎鵝肝配溫泉蛋丼

🟢安格斯牛肉紙火鍋