2018-04-15 1015 瀏覽
話說哩間咖啡店一直都好想黎,知道呢度嘅裝修好靚,咖啡店係收藏法國嘅古董為主,同埋裝修行懷舊風格,但係礙於見到個餐牌唔係好多嘢食,所以一直都冇嚟過。咁啱今日同朋友食完飯,諗住搵間coffee Shop坐低傾吓計,突然諗番起呢間😍😍😍呢度係位於鴻圖道60號,但係當你去到鴻圖道嗰條街嘅時候係發現冇60號嘅,60號係位於鴻圖道嘅橫街,好似好隱蔽🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️同朋友終於上到嚟啦,果然冇令我地失望,真係超級法國懷舊風格,唔講唔知原來呢度可以幫人影結婚相,裏面有埋古典婚紗可以租俾你着,仲可以請埋律師黎見證簽字結婚,一條龍服務🙊🙊🙊🙊我同朋友就食咗個Tea set,兩杯柚子蘋果茶,總結呢度係食環境嘅,傾計舒服,無人騷擾🙊🙊🙊🙊🙊