2022-01-04 20 瀏覽
今次同男朋友走左黎食墨西哥菜,成間店既環境同餐具比我感覺都幾地道,本身同男朋友去開依頭,都諗吾到食咩,就求其入左黎飯,本身都好少食有關墨西哥既餐廳芝士焗招牌玉米薄脆烤西冷牛扒,由第一道餸開始,就令我幾期待之後黎既野食,成碟野個比例同份量都好足,芝士配玉米薄脆好格,加上烤西冷牛扒,令我即刻開左個胃🤤墨西哥烤豬手,個豬手好出色,睇落既時候,我驚好柴,點知咬落去係另一回事,肉又多汁,皮又脆,食到我完全停吾到口,一舊既份量,兩個人分岩岩好😁自家製炸蟹餅,佢個蟹餅都吾錯,至少吾會係粉多,肉眼都睇到蟹肉,皮吾會有油億味,我好怕食炸野有油億味,點埋佢沙律醬食,整體黎講,吾會話太膩依間我會回頭在食😳 正阿

依間我會回頭在食😳 正阿