2017-10-26
上網搵餐廳食飯 準備慶祝朋友生日🎉眾裏尋他 一眼就比樂園嘅"廚師發板"吸引到😍即刻book好位黎食野🍽餐牌上有鼓勵人嘅字眼 好窩心呀♥️有一樽糖喺枱面 客人可以任食🍬仲有好多唔同類型嘅紙牌遊戲比大家玩啱晒成班人一齊上黎玩 係聚會嘅好地方🎉過三關 好耐無玩過啦😆配合埋咁舒服溫暖嘅環境 係童年嘅感覺啊!食野啦 係最期待嘅廚師發板啊😋(每位$168)色彩繽紛 一上枱已經心心眼左😍店員好細心咁同我地講解 建議我哋食咗熱食先 之後慢慢再食其他 好嘢趁熱食嘛🐮安格斯牛柳粒好Juicy 配埋炸蒜片食好香!🦑墨魚子鵝肝多士入口即溶 細細件唔膩🍋牛油檸檬汁煎帶子好清新 想食多幾粒😝🦐虎蝦大大隻 國籍加拿大🇨🇦🍾烈酒煮布冧以為個味會好奇怪 點知酸酸甜甜又帶酒香咁好得意 有小小驚喜值得一讚用料好新鮮 連粟米芯都係新鮮的🌽裝飾嘅醬料都係自己打 南瓜醬配食物不錯👍有得免費加字 朋友生日 當然為佢送上祝福🎂佢見到都好開心炭燒虎蝦番茄汁扁意粉 ($148)虎蝦一樣係大大隻🦐中意佢選用扁意粉比較入味 口感亦更好🍝我係曲奇大王 ($78 跟餐45)大杯到兩個人share都得 拎多幾秒都手軟😂其實係oreo雪冰黎 中意or
即刻book好位黎食野🍽
餐牌上有鼓勵人嘅字眼 好窩心呀♥️
有一樽糖喺枱面 客人可以任食🍬
過三關 好耐無玩過啦😆
配合埋咁舒服溫暖嘅環境 係童年嘅感覺啊!
食野啦 係最期待嘅廚師發板啊😋(每位$168)
色彩繽紛 一上枱已經心心眼左😍
🐮安格斯牛柳粒好Juicy 配埋炸蒜片食好香!
🦑墨魚子鵝肝多士入口即溶 細細件唔膩
🍋牛油檸檬汁煎帶子好清新 想食多幾粒😝
🦐虎蝦大大隻 國籍加拿大🇨🇦
值得一讚用料好新鮮 連粟米芯都係新鮮的🌽
裝飾嘅醬料都係自己打 南瓜醬配食物不錯👍
有得免費加字 朋友生日 當然為佢送上祝福🎂
佢見到都好開心
炭燒虎蝦番茄汁扁意粉 ($148)
虎蝦一樣係大大隻🦐中意佢選用扁意粉
比較入味 口感亦更好🍝
我係曲奇大王 ($78 跟餐45)
大杯到兩個人share都得 拎多幾秒都手軟😂
其實係oreo雪冰黎 中意oreo嘅一定要嗌!
溝埋朱古力醬好重罪惡感😎
有兩隻貓貓 臨走同佢哋玩左陣 好乖好打意!♥️