2008-04-21
尋日係星期日休息天,好耐都無同男朋友一齊去食buffet,所以係呢度search到呢間餐廳,睇到大家都讚呢間唔錯,咪去試下囉~~可能我期望太高啦~~覺得有點兒失望~~我地係六點半入坐既,一開始就拎左好多款蛋糕,而且仲源源不絕咁refill,fruit tart幾好味,生果夠大粒同味道唔太酸或太甜,雪糕都好滑,如果可以試多一款係自選就好啦~~因為今日係食vanilla,雖然唔係我既favour,但係都唔錯啦~~咸點方面,就覺得太少啦~~ 雜菌好好味,凍既青草汁長通粉,焗煙肉矮瓜,酸garlic,蘆筍,最後先出左兩次煙三文魚,好香好好味。初時我仲好期待佢既意大利飯又或者意粉,但係等到埋單都唔見有~~所以呢度真係有點失望~~Service都ok~~雖然係dessert buffet,但希望貴店可以balance返個咸既食物啦~~
可能我期望太高啦~~覺得有點兒失望~~
Service都ok~~