2014-01-29 16967 瀏覽
團購見到,又睇過食評唔錯就買黎試下喇經理係門口負責安排入座,服務態度唔錯坐底嘅時候個爐已經開左,方便食物一黎就可以開始燒醬料方面有燒肉汁,檸檬白醋,味椒鹽鱆魚小丸子:太多粉,微暖,可以唔試天婦羅:蕃薯同南瓜做得唔錯刺身:好少款揀之餘都好孤寒,切得極之細塊,每人每次都只可分到一片,味道亦好普通黑豚肉,雞柳:無乜特別,試一轉就夠喇羊架:好大塊,味道都可以,不過厚左少少,所以比較難熟啲鯖魚:好味,燒香左個外層,入口又有魚油嘅香味。不過要記得唔好燒咁耐,唔係就會乾哂太子貝:已經加上少許牛油,燒嘅時候慢慢溶埋落去粒帶子到,好味大蝦:夾落去嘅時候覺得好梅,但食嘅時候又唔係噃,雖然講唔上有鮮味,不過都唔差嘅牛通常有幾款味道選擇:岩鹽,芥末,燒汁。全部都切到好薄身,好快就熟左可以食。雖然係薄,但好快就覺得夠,因為好油膩牛舌:本身我已經鍾意食牛舌,燒完之後入口好香,即刻re-order!牛胸腹:推介!好肥美,食完仲感覺到佢個浸油香一口牛:普通,我會選食多幾塊牛胸腹雖然燒到最後啲肉都開始會痴住啲黑色野,不過比起鐵板燒真係好好多,起碼燒左咁耐都唔洗轉板,又唔洗落油某店員都好細心,會放低隻碟同我地講呢隻係骨碟
團購見到,又睇過食評唔錯就買黎試下喇
經理係門口負責安排入座,服務態度唔錯
坐底嘅時候個爐已經開左,方便食物一黎就可以開始燒
醬料方面有燒肉汁,檸檬白醋,味椒鹽

鱆魚小丸子:太多粉,微暖,可以唔試
天婦羅:蕃薯同南瓜做得唔錯
黑豚肉,雞柳:無乜特別,試一轉就夠喇

羊架:好大塊,味道都可以,不過厚左少少,所以比較難熟啲

牛胸腹:推介!好肥美,食完仲感覺到佢個浸油香

一口牛:普通,我會選食多幾塊牛胸腹

某店員都好細心,會放低隻碟同我地講呢隻係骨碟,亦都非常積極收碟。放低食物時我同佢講唔該佢都有回我:唔洗客氣,非常有禮貌

接近離開前,有位男職員就冇乜禮貌喇。佢行埋黎話收啲點餐紙同調味料,我見佢隻手拎住咁多野唔方便咪幫佢拎囉,執左俾佢時唔該都冇講聲就話:紙,我又執俾佢,然後佢頭也不回咁行左去……

正所謂十功不能補一過,希望呢位員工唔好影響呢間店嘅形象喇
2014-01-27
用餐優惠