2022-08-11
好耐冇食放題啦,今日心郁郁想食😌😌今次就簡咗極尚大喜屋😌😌野食高質,先$288一位仲可以任食2小時😜經濟又實惠😌位置坐落好寬敞,即刻係2人枱都有1.5張枱咁大🤩除咗可以係QR code內落單之外,仲可以係出現嘅自助區食物食唔同類型嘅冷盤小食、甜品雪糕等等🥺🥺有泡菜、沙律菜、中華沙律、花膠海蜇等等🤤完全任拎唔嬲😌自助飲品區仲有好多花款,有酒精飲品、汽水、茶飲、熱飲等等😹😹真係點都有岩心水😙落單都完全冇漏單情況,野食都好快上枱👍🏻👍🏻食物款式都好多樣式,有唔同類型嘅刺生、壽司、鍋物,炸物、熟食等等🥰我地叫左兩大盤刺食😜😜同埋2個鍋物🤤分別係雪花牛肉鍋同埋粥😆牛肉鍋味道香濃💜💜加埋生雞蛋,撈拌一次食真係夠惹味☺️刺身同壽司都好新鮮☺️每一塊厚度都切到啱啱好😗夠哂肥美👍🏻口感冰涼🥰食落好有口感🥺🥺赤蝦仲已經去哂殼,食得好方便☺️我同朋友都忍唔住一人叫左一大盤😍😍壽司種類都好多款,賣相顏色好吸引,食落口一啲都唔腥😜搞到我地叫到成枱都係😆真係好邪惡呀🤩記得食得哂先好嗌呀😆🥺