(非會員)
今日係我老公嘅生日,所以特別在兩星期前訂位(因很難訂WINDOW SEATS)訂位時我同那位小姐講有人生日,她主動問我是否要提供CUT CAKE 俾我哋,令我對他們已留下不錯嘅印象!到了那天,我哋真係被安排到海景枱坐.一坐低便有服務員問我哋飲品,然後隨即遞上MENU.當我感到唔知食什麼的時侯,那位女CAPTAIN便介紹我哋食假日套餐,價錢只係$280.那個套餐頭盤係刺身沙律,沙律中有吞拿魚,三文,甜蝦.非常之FRESH!接著係日式蒸旦,蒸嘅時間剛剛好,出到來很滑.而MAIN COURSE就有三款選擇:1,鐵板燒(牛肉及銀雪魚)或2.天婦羅(有蝦,魚,什菜)或3.火鍋(黑豚肉野菜火鍋),以上三選一.我哋選了2及3號.那些天婦羅十分之脆,而且少油少粉,金黃色,十分新鮮.而黑豚肉則嫰滑.最後仲有飯SET跟埋.(或加$30轉炒飯or稻庭烏冬).而甜品當天係MANGO BUDDING.另外他們安排了BLUE BERRY CHEESE CAKE 俾我哋做生日旦糕,非常開心.到埋單時,只係$616(連加一),簡直超值!令我哋有一個好開心的日子!這個價錢可以享受五星級的服務及食品,絕對值得一試!P.S
令我對他們已留下不錯嘅印象!
P.S.佢哋仲有FREE-PARKING(LUNCH-2 HOURS,DINNER-3-HOURS)
2010-03-27
慶祝紀念