那天和同事們去吃午飯,他帶我們去吃乜野flying pan,是旦啦都未試過。上到去他們講左一大論 "dodododododo" 之後有個人又 "dodododododo" 我都吾知佢地講乜,跟住我叫同事幫我叫,我就話是旦啦乜都好,來到我枱上,我發覺只係將個早餐變在做加大版,有6塊面包4塊朱柳,3隻太陽蛋,一杯生果,一杯萍果䀝,一杯茄汁焗豆,一大砌伴菜,一細杯我喜歡的Lemonade(我諗唯一一樣我識得叫既英文)。其他東西我都吾知佢地講乜,不過作為咬野既我都要試食的。個面包吾熱不過都幾香,見到有個嘜寫在 "Strawberry Jam" 吾知係咪自家制喇,搓D上去試下,不過一般啦。朱柳雞蛋都係一般貨仔,其實我相信都係做好晒D食物,只係加上去隻碟度,你話有幾好食,杯Lemonade仲細個杯水。一飲就知係濃縮果汁加水啦。其他同事叫D乜乜物物我都有去試,但我都吾覺有乜好食,最後結賬每人要$100,$100要食D錦既野,我咬野GOR
最後結賬每人要$100,$100要食D錦既野,我咬野GOR