2018-09-06 290 瀏覽
伯爵茶梳乎厘班戟 $35有時去到葵廣真係會有條筋起咗話想去食甜品🍮而呢間Bove無論去到而家都仲係有好多人會去排隊食,但其實之前小編都有試過呢間嘅疏乎厘,當時就嗌咗朱古力味🍫感覺就比較滯,始終係葵廣食嘅都已經係重口味嘅嘢,所以感覺一般 -嗰日咁啱經過見到期間限定伯爵茶梳乎厘班戟🍵即刻嗌左黎試下,果然冇令我失望😆食落去好綿滑,就好似食緊綿花糖一樣,而且食落去唔會好乾身有濕濕地嘅感覺-而且唔知道係咪因為佢呢隻係偏重茶味嘅原因,佢嘅甜度會冇咁甜,每一啖都食到好濃嘅伯爵茶味,係就算你食完兩件疏乎厘之後你都唔會覺得滯,仲可以留肚食買其他嘅嘢,如果呢個價錢又有咁嘅質素嘅話我會覺得極推介大家去食🤤如果大家都鍾意我寫嘅食評,可以多多支持我 🤤
伯爵茶梳乎厘班戟 $35

如果大家都鍾意我寫嘅食評,可以多多支持我 🤤
伯爵茶梳乎厘班戟
伯爵茶梳乎厘班戟