2019-05-10
琴日朋友介紹我去灣仔食五個友起初我覺得個名好搞笑,但去到發覺好多人排緊隊相信應該都幾好食,我朋友就揀咗$95嘅漢堡嚟食,而我呢就另外只係帶咗個芝士漢堡,你都之後完全失望,我個人認為完全都唔值得呢個價,雖然我唔可以話我係食漢堡嘅專家,食得最多漢堡包嘅地方一定係麥當勞,咁老實講佢好食過麥當勞嘅。但係如果要我比呢一個價錢去食呢個質素嘅漢堡包,我就覺得唔值得囉,有好多地方都好食過佢,仲要平過佢。咁問題究竟係邊呢?個包一渣上手,其實感覺到成個包都係林晒嘅,快包皮你唔覺得佢好趣好新鮮嘅感覺,咁佢醬料同埋配料都係好齊嘅,牛肉都相對OK啦,但係由於個包皮林左嘅關係破壞左成件事,搞到好似食隔夜漢堡包咁,仲有一樣野我唔明嘅就係點解佢哋唔係用紙包住個漢堡而係用錫紙,咁樣就會焗住左個包,咁就知資左成件事,搞到好似食隔夜漢堡包咁,仲有一樣野我唔明嘅就係點解佢哋唔係用紙包住個漢堡而係用錫紙,咁樣就會焗住左個包,咁就GG食完坐喺度傾一陣計,執枱個侍應係用極差嘅態度,將枱面嘅垃圾掃晒去你身上面,驚死你唔走咁