1️⃣和牛漢堡班戟🐮🥞::::和牛漢堡包🍔就食唔少 但竟然係漢堡班戟🥞就真係好少見 入面嘅材料都好多 除咗有主打嘅和牛之外 入面總會有蕃茄芝士生菜等等嘅配料 😍😍估唔到食落真係有驚喜 呢個鹹甜嘅配合好神奇!但又出奇地覺得好夾 自己鍾意食呢款多過平時食開嘅普通漢堡!😍😍😍2️⃣黑朱古力Mont Blanc班戟🍫🥞:::::呢個真係要大讚推介!唔怪得怪嗰啲名都叫做pancake專門!因為佢哋嘅pancake真係好出色 除咗影相打卡一流之外 估唔到味道都咁好食!📸📸本身自己怕啲好甜嘅甜品 但係呢款係黑朱古力,所以唔會死甜 有好濃郁嘅朱古力 再配合埋pancake 同雪糕嘅混合 一啖食到唔同嘅配料 佢已經係我心目中覺得食過最好食嘅甜品啦!😍😍😍