2018-02-11 397 瀏覽
除非你是我,才可與我阿媽同食🤣阿媽上星期話想食放題, 擇好日子2月10日食午市放題, 就即刻發揮搵食精神, 近排旺角極多日本放題, 所以集中無乜喊樣😭既食評, 以策安全😂留意到呢一檔近期食評都唔錯, 最重要係刺身新鮮+零漏單, $178/位另加一都算可接受水平~食放題回本位, 當然係第一輪「刺身」果然足料有水準, 三文魚爭少少, 其他魚類+甜蝦比較出眾, 炙燒壽司🍣好好味,尤其左口魚入口即溶, 和牛個汁極香甜, 有質素呀😋 至於其他串燒炸物就正正常常無伏味, 燒牛柳粒, 炒蟶子, 燒比目魚, 鰻魚都好入味, 整體上菜都極快, 最大亮點係有清酒🍶任飲, 有香桃味日本果汁酒, 仲有貼心暖暖朱古力奶, 至於甜品就比較失色了, 只得乳酪雪糕比較有驚喜~
除非你是我,才可與我阿媽同食🤣
刺身、壽司
刺身、壽司