2022-05-28 28 瀏覽
#元朗 @mushunhongkong 😌到元朗食完個健康便當, 再走到附近的茶飲店買飲品! 多人排隊必屬佳品系列, 要排長龍先買到, 無他嘅, 店員表明 “堅持使用100%鮮果, ❌堅持絕不使用果醬, 即叫即製”, 自然多人排隊購買!  🤔在我花多眼亂時, 本想試鳳梨🍍, 但當日無貨, 咁啱看見店員正在切🥭芒果, 又圓、又大隻、鮮黃色果肉的芒果, 見到都想食一於來杯芝雪芒芒沙沙! 🧀芝味濃郁但搶不了芒果的風頭, 芝味好香好滑, 無一般其他茶飲店的芝味咁咸! 🥭濃濃的芒果汁, 飲得出係無添加果醬的, 整杯飲品好夠凍, 好清甜, 使用100% 純正新鮮芒果, 杯底果肉滿滿, 飲得到的啖啖果肉!💁‍♀️下次一定要試鳳梨!
#元朗 @mushunhongkong

💁‍♀️下次一定要試鳳梨!
外賣自取