2013-07-24 18 瀏覽
前一排已經好想試依間餐廳,點知一出lift已經人頭湧湧,只好放棄。今晚都成11點,以為會無咩人,決定去試下,點知仍然人山人海,食完出來......凌晨12:15......仍然有十幾人等緊位......忍唔住講一句......香港真是香港,越夜越精彩一坐底即刻叫左2個便當: 香煎牛扒肉燥便當, 酥炸豬扒肉燥便當香煎牛扒肉燥便當: 牛扒好嫩,好Juicy,好味 酥炸豬扒肉燥便當: 完全沒有預料豬扒是連骨一齊炸,一啖咬落去,差D整親! 味道一般,唔會再試。叫左兩杯飲品: 烏龍珍珠,曲奇香蕉冰淇淋烏龍珍珠: 因為唔想飲凍野,所以叫左依杯飲品,一來唔凍,二來有珍珠可以咬下。             不過,依杯野的味道一D都唔似烏龍茶,仲要唔夠熱,感覺非常奇怪 曲奇香蕉冰淇淋: 見到個名叫冰淇淋,但擺在飲品行列,有D疑惑:究竟是雪糕定飲品呢?                       抱住一試無妨的心態,試下,結果評語都是: 未見突出,一試無妨
香港真是香港,越夜越精彩

香煎牛扒肉燥便當: 牛扒好嫩,好Juicy,好味
香煎牛扒肉燥便當
酥炸豬扒肉燥便當
叫左兩杯飲品: 烏龍珍珠,曲奇香蕉冰淇淋

鳥龍珍珠
曲奇香蕉冰淇淋
題外話/補充資料: 可能因為夜,好多職員已經收工,所以靠窗的卡位唔開,結果......凌晨12點幾都仲要等位。 另外,人手不足,所有野都出得好慢,杯飲品出左好耐都冇人拎來,我有我等,飲品有飲品擺
2013-07-20
20 分鐘 (堂食)
香煎牛扒肉燥便當