2022-03-17 715 瀏覽
之前停業👦🏻表示傷心,仲成日走去睇下社交平台 page 會唔會再開😂終於俾佢盼到!·🐮炭燒紐西蘭西冷配薯泥($98)大食仔最愛炭燒🥩.見到網紋已經好high😂薯泥仍然係紫薯泥,味道微甜👍🏻仍然抵食不過好似以前有驚喜d. 而家望落好似細碟左同埋無左餐飲(不過都好飽既😂)·🐟燒刺身級三文魚扒配薯泥 ($88)比起牛扒我更愛魚. 煎既火喉剛好,保持魚既油份食落唔鞋口唔乾.好好味·🥣餐湯. 我最最最掛住佢既湯!平時我唔鐘意飲餐湯,一係味精重一係例水咁~但elephant kitchen既餐湯係勁足料,口感帶creamy!!!次次黎都唔同款,好正😍😍·🥗沙律.仍然係honey mustard dressing❣️fav fav📍Elephant Kitchen葵涌光輝圍39A號昌偉大廈地下28號鋪

📍Elephant Kitchen
葵涌光輝圍39A號昌偉大廈地下28號鋪