2007-07-02
前幾日終於有機會試triple o喇!好開心呀!因為試過在極度肚餓既情況下都食唔晒一個burger king 既餐,今次lunch time更加無可能食得晒比burger king更巨大既triple o餐!所以只吃了original burger,$31感覺上係貴左dd,但以其size和quality來說是不貴的!這個burger很新鮮,它的高度等於三個m記的漢堡包!他們很體貼地把青瓜放面,菜很多。麵包很厚,非常非常好味呀!!!齋食塊包都好enjoy!!!肉比其它burger店厚少許,很有肉汁,好好味呀!!!!汁都好正,多到滿瀉!整體來說好好味,勁正呀!一定會再試!!食完唔會太飽,但又整個下午都唔覺得肚餓!另一個包唔記得咩名,總之都係好好味!大家都話正!