2020-07-12 1291 瀏覽
美孚雖然話咁多年都開過唔少小店賣珍珠奶茶,好多好有人情味既老闆,但基本上都執哂。只有一間連鎖既仲經營緊,但我俾左兩三次機會個間x茶都真係唔明點解仲有咁多人飲。本人唔係珍珠奶茶愛好者,但做完運動攰到死,行過次次都想試下,又見呢班鋪老闆應該係wanna one既fans,所以就試下!映入眼簾係南非國寶茶。身為茶葉迷,仲要國寶級既茶,伏都要試!可能我又真係衰,仲要唔加糖,加埋個奶蓋其喺真係唔係好夾,但係佢奶蓋係好飲,而且好似都係28蚊到,比起其他好高高高高知名度既抵好多!幾抵飲,同埋有啲特別既茶,不過奶蓋似乎配綠茶或者烏龍茶更加夾!希望生意長做長有,終於多返間選擇俾我揀!

南非國寶茶芝士奶蓋
2020-06-27
10 分鐘 (堂食)