2022-04-24 601 瀏覽
不嬲都鐘意食shake shack ,但價錢真係貴,每次食都只可以散叫佢地無套餐offer。唔知係疫情原因定點,21/4/22 去既時候竟然有一人套餐同二人套餐menu!! 好開心一人套餐係burger +小吃+ 飲品 = HKD98。 我小吃由薯條轉左炸雞粒就再加$5。如果選某d burger 或芝士fries 都要額外再加錢。我食佢地normal cheese burger, burger juicy 同個包皮好軟身同暖。佢地用既面包係小小帶甜個種which我最鐘意。🍔炸雞粒加honey mustard 醬又係要大讚,雞粒都係juicy唔乾身,超好食!!!!!!!!個醬係一定must order!!! 飲品叫左Fifty fifty,半檸檬茶+ 半有幾冰茶

🍔

飲品叫左Fifty fifty,半檸檬茶+ 半有幾冰茶
一人套餐