2023-10-19
屯門牛牛難得嚟到大圍 緊喺唔好放過呢間排曬長龍出曬名嘅 𝐄 𝐅𝐨𝐫 𝐄𝐠𝐠 𝐂𝐚𝐟𝐞喇☕️今次喺星期日嚟到都唔算排好耐隊 好彩好彩🤪☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰🍽️ 百香果桔子氣泡水 $42 - 見到杯氣泡水,已經覺得好消暑,飲落仲好清新 👍🏻🍽️ 開心果特調 (ICE) $56- 嚟之前已經上網睇過好多人推薦!一場嚟到一於試吓,果然好有驚喜,好濃好香嘅開心果味,每飲一啖都有好多豆腐啜到落口,口感好好好豐富👍🏻好特別!🍽️ 南瓜蛋糕卷(萬聖節限定)$55 - 呢個有啲失色,唔喺太有南瓜味,味道比較淡咗啲🍽️ 柳橙布丁焙茶戚風蛋糕 $56- 唔太食到有柳橙嘅味道,反而焙茶味好出,所以只喺食到焙茶嘅味道,柳燈嘅味俾焙茶掩蓋咗🍽️E For Egg 招牌窩夫 $88- 外型好特別😍有好濃郁嘅芝士同埋麻薯加窩夫,整體味道都唔錯👍🏻🍽️招牌奶蓋咖啡 $48 - 芝士味好特出,掩蓋咗咖啡味,所以有些少普通,但造型上好特別,花咗好多心思👍🏻🍽️雙重三文魚芝士滑蛋吐司 $88 - 吐司好大個好脆,整體味道唔錯,所有嘢都好夾,而且喺我小朋友至愛❤️好快清曬⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏
今次喺星期日嚟到都唔算排好耐隊 好彩好彩🤪
☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰
🍽️ 百香果桔子氣泡水 $42
- 見到杯氣泡水,已經覺得好消暑,飲落仲好清新 👍🏻
百香果桔子氣泡水
🍽️ 開心果特調 (ICE) $56
🍽️ 南瓜蛋糕卷(萬聖節限定)$55
- 呢個有啲失色,唔喺太有南瓜味,味道比較淡咗啲
🍽️ 柳橙布丁焙茶戚風蛋糕 $56
🍽️E For Egg 招牌窩夫 $88
🍽️招牌奶蓋咖啡 $48
🍽️雙重三文魚芝士滑蛋吐司 $88
⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏⚏
📍 E FOR EGG (大圍)
大圍城河道19-25號城河樓地舖