2008-09-15 8 瀏覽
恨食好耐,前晚帶媽咪嚟井吉食生日飯,終於有機會一試。一個月前卜位話full咗,唯有walk in,五點九到已經好多人排緊,由於要齊人入,所以好快就有位。四個人要咗個三人餐&炸蝦豬柳定食,豬扒&豬柳冇想像中咁好味,唔夠juicy;本身唔鍾意食蠔,但講到咁正點都要試一啖,係好肥美好juicy,不過有少少腥;炸蝦最好味,大隻肉厚;椰菜絲好新鮮,加紫菜汁或柚子汁食,送飯一流,最鍾意個芝麻醬,點炸物好好味。環境幾好,個卡位好日本feel;服務都幾好,會主動問加唔加椰菜或飯,而且收嘢有效率。哩餐雖然整體唔錯,但覺得唔多值咁貴,套餐價錢仲可以接受,見佢散叫豬扒要$120,蠔一隻要$40,間唔中食一次好喇