2010-06-14 119 瀏覽
好評如潮~想黎好耐架啦,但位置唔就腳~今日收早特登走去,去到成場都係人,排左一陣隊其實一早捻好食乜,一睇餐牌E~~~點解冇牛舌既??原來換左menu冇左lu不過唔緊要,仲有其他野想試大蝦柚子喬麥麵好靚呀~比起睇相,現場有燈照住仲靚~大蝦去晒腸,有7-8隻大大隻~鮮甜!西柚不苦多汁,芒果很甜!!!醬汁酸酸甜甜很醒胃,沙律菜點汁吃很好吃!但喬麥麵有點失望,有點糊糊的西蘭花闊條麵其實睇到食評唔太敢叫~因為有D人話麻麻,但叫到有好多西蘭花,雞脾菇~D闊條麵軟硬岩岩好,D汁又好味~呢兜麵我覺得好好食WO大海鮮米紙卷本來祈望好大,一黎到又係好靚~米紙很好,可是個人不太喜歡配粉麵,我比較喜歡包飯的呢~點的醬沖也是酸酸甜甜的~好吃豐收海鮮PIZZA點左好多野~唔敢點厚底~薄底非常之脆,餡料很多,有魷魚,大蝦,超多的芝士跟茄醬,好吃得緊要!!!你看照片就知芝士多到拉得起4~5寸紅莓xx梳打呢杯野係跟PIZZA 一SET的,我不太記得全名,我捻果個XX應該係石榴掛~因為D味有D似~杯野個底真係有攪碎左既紅莓肉~甜酸味岩岩好,正好中和整餐飯的油膩其實本來有捻過叫墨魚麵,但比西蘭花闊條麵貴成差唔多廿蚊加上第一
不過唔緊要,仲有其他野想試

大海鮮米紙卷
~點的醬沖也是酸酸甜甜的~好吃

豐收海鮮PIZZA

紅莓xx梳打

其實本來有捻過叫墨魚麵,但比西蘭花闊條麵貴成差唔多廿蚊
加上第一次黎試下ONLY~下次應該會叫黎試既
海鮮米紙卷