餐廳: LN COFFEE
資訊:

2022-05-22 305 瀏覽
自從打咗第二針疫苗全新爆發濕疹後 睇中西醫都冇乜用 改食素後大有改善起碼夜晚瞓得着覺今次係LN coffee幾啱心水因為gluten free pasta需要多啲時間準備所以我喺到步前20分鐘已經打電話通知因為之前搵唔到gluten free pasta 所以已經幾個月冇食過pasta 所以食得好滿足個南瓜湯都幾好飲之後仲叫咗burger 配菜有得揀 老婆話都幾好食唔記得咗影龍舌蘭糖漿嘅檸檬薑蜜 但係有驚喜老婆好欣賞我自己叫咗matcha latte, 改咗用豆奶 +完全走糖 影得唔係好靚但係勁香😁佢喺門口仲有好多俾你可以買返屋企自己煮嘅素食好多選擇 有啲甚至係芬蘭嘅營養品 下次去再幫襯下
自從打咗第二針疫苗全新爆發濕疹後
睇中西醫都冇乜用 改食素後大有改善
起碼夜晚瞓得着覺

今次係LN coffee幾啱心水
個南瓜湯都幾好飲
Pasta  with  black  truffle  sauce

Daily  soup  (pumpkin  soup)

之後仲叫咗burger 配菜有得揀 老婆話都幾好食

Mushroom  Burger

唔記得咗影龍舌蘭糖漿嘅檸檬薑蜜 但係有驚喜老婆好欣賞

Matcha  latte

Daily  soup  (pumpkin  soup)
Mushroom  Burger
Matcha  latte
  • Pasta with black truffle sauce